Hoe ga je als ouder om met cyberpesten? Deel je verhaal en help zo andere ouders

Mediawijs werkt aan een online platform rond mediawijs opvoeden. Een van de thema’s die hier aan bod zal komen, is cyberpesten. Als ouder kan je op verschillende manieren te maken krijgen met cyberpesten: je kind kan zelf worden gecyberpest, maar kan ook anderen cyberpesten, of kan getuige zijn van cyberpesterijen. Hoe reageer je als ouder als je kind betrokken is bij cyberpesten? Hoe kan je je kind of andere kinderen helpen omgaan metcyberpesten? Het online platform wil ouders een antwoord aanbieden op deze vragen. 

Omdat we bij Mediawijs willen vertrekken van de echte, realistische ervaringen van ouders, nodigen wij ouders uit om hun verhaal over omgaan met cyberpesten bij je kind anoniem te delen met ons. Deze verhalen kunnen gaan over wat goed liep in omgaan met cyberpesten, maar ook over dingen die niet zo goed liepen. Je verhaal delen kan via een anoniem webformulier op onze website

Door als ouder jouw verhaal met onze onderzoekers te delen, kunnen we in de toekomst ouders beter helpen met hun problemen en vragen rond cyberpesten.

Meer info : https://mediawijs.be/oproep-cyberpesten